INFINITY

TaMi-infinity-omslagDuo Naranjo-Weurlander’s second album as a duo – Infinity –(2017) is a journey through their musical roots, as well as a collection of original compositions reflecting their individual lives and experiences. Through a constant search for new expression in delivery and composition, the Duo have created their own unique sound and genre. Their music is deeply personal – full of lust and nostalgia, virtuosity and restraint – creating a landscape of sound that presents the listener with an almost cinematic experience. https://duonaranjoweurlander.com

Screen Shot 2018-04-25 at 15.33.23

Duo Naranjo-Weurlander´s andra gemensamma album – Infinity – är en resa genom deras musikaliska rötter, saval som en samling originalkompositioner som speglar händelser från deras egna liv. Genom att alltid leta efter nya uttryck, komponera och framföra sin egen musik, har de under flera år skapat en egen helt unik klang och genre. Genom en musik som är djupt personlig – uppfylld av lust men också vemod, virtuosisk lika väl som återhållsam – bjuder Duo på ljudlandskap som ger lyssnaren en nästintill filmisk upplevelse. https://duonaranjoweurlander.com

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: