Valle Music and MWmusica are unified!

Valle Music and MWmusica are since jan. 2018 two  unified   companies. VMMW creates and produces prime quality, innovative and exciting concerts, artists, festivals and records . Our goal is always to guarantee top artistic quality. At the same time we aim to start and develop new  collaborations over various arts.

Welcome to our new blog!

 

Screen Shot 2018-04-25 at 15.33.23

Valle Music och MWmusica är nu förenade!!!

Sedan januari 2018  är Valle Music/MWmusica två förenade företag som skapar och framför innovativa och unika musikproduktioner av olika slag med allra högsta musikaliska och konstnärliga kvalité. Vi välkomnar alltid nya gränsöverskridande konstnärliga samarbeten.

Välkommen till vår nya blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: