Med Malmö Symfoniorkester! 3/9 2021

Dubbelkonsert – Nutida pionjärer

Den 3 september möter Malmö SymfoniOrkester artisterna och kompositörerna Lina Nyberg, Tania Naranjo och Minna Weurlander i en gränsöverskridande dubbelkonsert.

Förutom verk från Lina Nybergs album Terrestrial och Naranjo/Weurlanders album Infinity framförs även två uruppföranden beställda av Malmö Live i förbindelse med temaåret 100 kvinnor 100 år.  

Verken från albumet Infinty har influerats av både klassisk, sydamerikansk och rysk musik. Med virtuositet och kraft förvaltas ett speciellt vemod som kan knytas till både syd och norr, vilket ger en nästintill filmisk upplevelse. Lina Nybergs album Terrestrial är inspirerat av jorden och elementen. Musiken och texterna är uppbyggda runt teman av återfödelse och död, jordklotet, gravitationen och glädjen i kreativiteten. Till detta adderas även det nya verket Stellar Suite.  

I denna dubbelkonsert får du uppleva Malmö SymfoniOrkester tillsammans med tre unika artister som med sina individuella uttryck ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Varmt välkommen!

boka här Malmö Live

Kommentarer är stängda.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: