Duo Naranjo-Weurlander

DUO NARANJO-WEURLANDER english

Möt två stjärnor i ett gränsöverskridande möte mellan Chile och Finland. Duon är känd för sin intensitet och sitt samspel, deras musik berör på djupet och de har numera hela världen som arbetsfält.

Duo Naranjo-Weurlanders andra gemensamma album, INFINITY, är en resa genom deras musikaliska rötter, samtidigt som den innehåller kompositioner som speglar händelser från deras egna liv. Deras musik är personlig, uppfylld av lust men också vemod, virtuosiskt lika väl som återhållsamt. Duo bjuder på ljudlandskap som ger lyssnaren en nästintill filmisk upplevelse. Genom att alltid leta efter nya uttryck, komponera och framföra sin egen musik har de under flera år skapat en helt unik klang och genre .Både Naranjo och Weurlander har länge profilerat sig på de klassiska, world och jazzmusik-scenerna. Nu har de också tagit plats som kompositörer. De har arbetat med beställningsverk bland annat för teatrar, Sveriges Radio, film och olika ensembler.

Duo Naranjo-Weurlander

Efter deras första gemensamma album – Entwined – har Duo gett ett stort antal konserter och turnerat bade inom och utanför Europas gränser. I allt från stora konserthus med symfoniorkestrar till teatrar och sma jazzklubbar – deras kraftfulla spelsätt och kompositioner har imponerat publik och press i världen över. Både Naranjo och Weurlander har länge profilerat sig på de klassiska, world och jazzmusik scenerna. Nu har de också tagit plats som kompositörer. De har arbetat med beställningsverk för teatrar, Sveriges Radio, film och olika ensembler . Duo Naranjo-Weurlander är baserade i Sverige.

AKTUELLA PROGRAM:

DUO NARANJO-WEURLANDER- KONSERT

SKÅNSK MÄSTARMÖTE/ Duo Naranjo-Weurlander möter Malleus Incus

DUO NARANJO-WEURLANDER med BLÅSORKESTER

DUO NARANJO-WEURLANDER GOES SYMPHONIC

 

Hemsida:  http://duonaranjoweurlander.com

DUO NARANJO-WEURLANDER med BLÅSORKESTER

DUO NARANJO-WEURLANDER med Stråkorkester/Piazzolla

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: